Preview Mode Links will not work in preview mode

Nyt lapset kertovat aikuisille, kuinka hommat hoidetaan! Tässä podcastissa lapsista koostuva asiantuntijaraati vinkkaa, kuinka aikuisten kannattaa suhtautua lasten asioihin, kuten esimerkiksi jälkikasvun jatkuvaan herkkuhimoon tai nukkumaanmenon vankkaan vastustamiseen.

Dec 21, 2018

"Aikuiset voi tehä sillee, et jos niinku on iso riita, niin sillon ne voi laittaa siihen semmosen rajan." Lapset ihmissuhdeasiantuntijoina! Lapsiraati pohtii tällä kertaa, mikä neuvoksi, kun sisarusten välillä on kahnausta ja kinaa. Asiantuntijoina Isla, Kerttu, Miio, Hilla, Amanda, Vilhelmiina, Jasmin, Enny ja...


Dec 5, 2018

Lapset uniasiantuntijoina! Lapsiraati pohtii, että mitä tehdä, kun uni ei yhtään houkuttele. Miten asiantuntijamme rauhoittuvat ennen nukkumaanmenoa? Mitä iltaisin ei ainakaan kannata tehdä? Asiantuntijoina Miina, Kukka, Justina, Silja, Lotta, Cody, Lukas ja Mio. Toimittajana Outi Ikonen.
Muista tilata Aikuisten...


Nov 28, 2018

Lapset herkkuasiantuntijoina! Lapsiraati pohtii, mikä neuvoksi, kun lapsi haluaa popsia herkkuja jatkuvasti. Entä miten herkut pitäisi annostella? Ja pitääkö ns. oikea ruoka syödä ensin? Asiantuntijoina Justina, Nina, Kukka, Silja, Lotta, Lukas, Miio ja Cody. Toimittajana Outi Ikonen.
Muista tilata Aikuisten...